Contacteer ons

Koop en herstel uw Primus wasmachine bij LDL Equipment

Primus wasmachines staan erom gekend enorm innovatief en hoogtechnologisch te zijn. Primus staat voor ecologisch verantwoorde oplossingen met een ongeëvenaarde efficiëntie en een gestroomlijnd design. Die extreme efficiëntie komt enorm van pas in sectoren waar er veel én snel gewassen moet worden. Een Primus wasmachine is snel, past zich aan het gewicht van uw was aan en beperkt het waterverbruik.

Ontdek onze service voor uw Primus wasmachine

Advies

Afhankelijk van uw wasnoden stellen we het juiste type Primus wasmachine voor. Moet u veel in één keer wassen of net niet? Moet het extra snel gaan? Gebruikt u liefst zo weinig mogelijk water zonder aan waskwaliteit in te boeten? Geen zorg, LDL Equipment bezorgt u een Primus wasmachine die aan al uw waseisen voldoet.

Herstellingen

Ervaart u een probleem met uw Primus wasmachine? Contacteer ons, onze helpdeskmedewerkers zetten u direct weer op weg. We maken een afspraak om uw Primus wasmachine te herstellen.

Wisselstukken

Wanneer onze servicetechniekers langskomen zorgen ze dat ze de nodige wisselstukken bij hebben. Zo zorgen ze ervoor dat uw Primus wasmachine weer perfect werkt.

Onderhoud

U huurt een Primus wasmachine bij ons? Dan komen we periodiek langs voor onderhoud.

Wenst u advies? Neem contact op Herstelling nodig? Boek hier uw datum

Featured products

Gerelateerde referenties

DimpleDry technologie
Geniet van een hogere efficiëntie en een kortere droogcyclus, dankzij een innovatieve combinatie van…
Lees meer »
Cascadetrommel
De industriële wasmachines van PRIMUS zijn voorzien van de unieke en gepatenteerde Cascade trommel: …
Lees meer »