Contacteer ons

De referentie voor was-, droog- en strijkoplossingen sinds 1973

LDL Equipment is uw one-stop-shop voor de beste industriële wasmachines, industriële droogkasten, strijk- en afwerkapparatuur. We zijn adviseur, aanbieder en serviceprovider. Kortom, uw professionele partner voor alles van wassen, drogen, strijken en afwerken. Ontdek ons zeer brede assortiment, op uw maat en voor uw specifieke toepassing!

We verkopen niet zomaar producten, we bieden totaaloplossingen aan: van advies en studie tot en met de installatie en service achteraf. LDL Equipment maakt uw dagelijkse werk lichter.

  • Telefonische ondersteuning
  • Elke werkdag bereikbaar
  • Team van installateurs

Expert sinds 1973

Onze ervaring begint te tellen in 1973. De som van die aantal jaren actief in de business en de jaren ervaring van al onze mensen samen zorgt ervoor dat we expert zijn in professionele was-, droog- en strijkoplossingen. Bovendien kunnen we rekenen op de kennis van onze vaste fabrikanten.

Eindeloos assortiment

U mag er zeker van zijn dat we elk toestel, elke sector en elke toepassing door en door kennen én begrijpen. We weten wat u nodig heeft en kunnen u daarom steevast de juiste wasmachine(s), droogkast(en) en strijkmachine(s) aanbieden uit ons breed gamma. Reken altijd op een snelle levering uit onze grote stock.

Het beste merkonafhankelijk advies

Bij LDL Equipment bent u niet gebonden aan één merk of toestel. Uiteraard bieden we verschillende merken aan, maar voor ons staan die merknamen niet voorop. Het allerbelangrijkste is dat de was-, droog- en strijktoestellen voldoen aan uw noden. We denken met u mee over wat voor u de beste optie is. We stellen geen merken voor, maar wel het beste product.

Allround totaaloplossing

Met een enorm ruim aanbod van was- en droogmachines, strijk- en afwerkapparatuur en een eigen advies- en studiedienst, installatie- en serviceteam hebben we alles in huis om uw project van begin tot eind feilloos uit te voeren. We starten bij het advies over de juiste wasmachine(s), droogkast(en) en strijkmachine(s) voor uw toepassing. Dan komt onze studiedienst aan zet. Een volledige wasserette uittekenen en alle nodige aansluitingen berekenen? Dat nemen wij voor onze rekening. Daarna begint de installatie: elektrische aansluitingen, loodgieterij, verwarming …

Wist u trouwens dat LDL Equipment geregistreerd aannemer klasse 4 is? Nogmaals het bewijs dat we voor u alles kunnen regelen, zodat u zonder zorg kunt wassen en drogen. Ervaart u achteraf een probleem met uw wasmachine of droger? Bel ons, onze helpdeskmedewerkers zetten u direct weer op weg.

  • Telefonische ondersteuning
  • Elke werkdag bereikbaar
  • Team van installateurs

Veiligheid is topprioriteit

We zetten resoluut veiligheid voorop. Bij onze machines, maar ook in onze manier van werken. Een VCA-certificatie vinden we dan ook vanzelfsprekend. We nemen de nodige veiligheidsmaatregelen om de levering en installatie te laten verlopen zoals het hoort: safe voor de machines, voor ons én voor u.

Wij maken uw werk lichter

Ergonomie betekent voor elk marktsegment iets anders, maar voor ons komt het overal op hetzelfde neer: een zo groot mogelijk gebruiksgemak. Bij LDL Equipment gaan we voor de weg met de minste weerstand. Met onze professionele totaaloplossingen van industriële wasserijapparatuur vergemakkelijken we het dagelijkse werk van de eindgebruiker. We denken met u mee over de juiste hoogte van de machine en de plaats waar ze idealiter komt te staan om het u zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken en het was-, droog- en strijkproces extra vlot te laten verlopen. Ons doel is om uw werk altijd lichter te maken.

Bovendien zorgen onze machines dankzij kortere wascycli en een beter afgestemd waterverbruik voor lagere kosten. Uw machines verbruiken minder én gaan langer mee. Ook de mechanische slijtage van textiel en linnen houden we dankzij de juiste machine minimaal mogelijk.