Contacteer ons

Gespecialiseerde, industriële wasmachines voor brandweerpakken

Professionele wasmachines voor speciale kleding die het zwaar te verduren krijgt

Professionele wasmachines en drogers die voorbij gaan aan de kostbare kleding van het brandweerkorps passen niet in een kazerne. Vandaar dat bij LDL Group een speciale lijn aan industriële wasmachines en drogers van gekende A-merken worden aangeboden. Voor de brandweerpakken bieden wij u als erkende verdeler in België een speciale droger aan om uw delicate was perfect droog te krijgen voor een volgende interventie.

De FDC 6: begrip in het professioneel drogen van uw was

LDL Group is de enige verdeler in België van deze speciaal ontworpen industriële droogkasten voor uw was. Deze industriële droger is onmisbaar in uw kazerne om uw wasgoed altijd op de juiste manier droog te krijgen voor de volgende interventie. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij die jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, hebben wij een oplossing die in uw budget past.

Waarom LDL Group?

LDL Group is kind aan huis bij de overheden. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te geven. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw machines in. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze.

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist brandweer Vraag vrijblijvend uw offerte aan