Contacteer ons

Industrieel drogen in droogkuis of stomerij

Aanbod van professionele droogkuismachines voor uw droogkuis of stomerij

Als droogkuis of stomerij heeft u veel apparaten en de nodige knowhow nodig. Eén van die apparaten is een industriële droogkuismachine. Wij bieden u de keuze tussen een multisolventmachine of PERC machine van het merk Union of Firbimatic. Wij geven u graag advies en begeleiding in uw zoektocht naar de juiste industriële droogkuismachine.

Service voor industriële droogkuismachines

We beschikken over een eigen installatiedienst, technische dienst en dienst-na-verkoop. U kan dus steeds bij ons terecht met uw vragen over uw industriële droogkuismachines.

Voordelen van werken met industriële droogkuismachines

Onze technici zijn gekwalificeerd om aan professionele droogkuismachines te werken en een goeie opstart te verzekeren. Indien gewenst voorzien wij ook graag een opleiding voor het gebruik van uw nieuwe professionele droogkuismachine. Gebruik het contactformulier hieronder voor meer informatie of een afspraak.

Contact

Neem contact met ons op voor het opstarten van een nieuwe stomerij of voor de vernieuwing van uw bestaande industriële droogkuismachine. Wij helpen u graag verder met uw keuze. Hierbij geven we ook technisch advies.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist droogkuis Vraag vrijblijvend uw offerte aan