Contacteer ons

Totaaloplossingen voor professioneel wassen en drogen in de zorgsector

Professioneel wassen met zekerheid

Industriële wasmachines en droogkasten zijn cruciaal in een omgeving waar gezondheid centraal staat. Door de grote volumes aan wasgoed staan bedrijfszekerheid en hygiëne centraal. In moeilijke tijden moeten uw professionele wasmachines en drogers bewijzen wat ze waard zijn. Bij LDL bieden we industriële wasmachines en drogers aan die er zullen zijn voor u en de patiënten.

Professionele wasmachines en drogers op uw maat

Of het nu gaat om afdelingsniveau of complete wasserijen met propere en vuile zones, LDL Group kan u de juiste industriële wasmachines, droogkasten of strijkplanken bezorgen in alle maten en gewichten. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, hebben wij een oplossing die in uw budget past.

Waarom LDL Group?

LDL Group heeft erkende ervaring bij grote ziekenhuisgroepen gaande van onderhouden, vernieuwen tot het plaatsen van hele wasserijen in nieuwbouwprojecten. Wij werken voor u een oplossing uit op maat. Onze technische dienst plant de levering en installatie van de industriële wasmachines en droogkast. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan je graag te woord.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist ziekenhuis Vraag vrijblijvend uw offerte aan