Contacteer ons

Industriële wasmachines en drogers voor het harde werk op de boerderij

Divers aanbod op uw maat

Welk landbouwbedrijf u ook heeft: goed werkende machines zijn een voorwaarde om uw bedrijf rendabel te houden. Of het nu om een industriële wasmachine of droger gaat voor een kinderboerderij, hoevetoerisme, familiaal of een industrieel landbouwbedrijf gaat, uw kleding wordt dagelijks vuil. En dan bedoelen we 7 op 7. Dus heeft u een professionele wasmachine en een droogkast met grote trommel nodig die heel wat vuile was aan kan.

Hard maar delicaat: industrieel wassen

LDL Group levert industriële wasmachines en drogers aan de zware beroepen met veeleisende klanten. Landbouwbedrijven horen daarbij. LDL Group kent de landbouwbedrijven en zoekt een oplossing op uw maat voor uw al dan niet gemengd bedrijf. Specifiek zijn er de uierdoeken die de nodige aandacht vragen. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij die jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, hebben wij een oplossing die bij u past.

Waarom LDL Group?

LDL Group is kind aan huis bij zelfstandigen, KMO en grote bedrijven door het ganse land. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te geven. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw machines in. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze.

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist boerderij Vraag vrijblijvend uw offerte aan