Contacteer ons

Verwen uw wellness-klanten met vlekkeloos wasgoed

Professionele wasmachine en droogkasten die u verwennen

Washandjes, handdoeken, badjassen en wat nog meer: een goed draaiende wellness kan niet zonder industriële wasmachines en droogkasten die iedere dag vlekkeloos wasgoed afleveren voor uw klanten. En voor u uiteraard. Want is dat niet een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van uw wellness? Bij LDL Group hebben we de professionele wasmachines en droogkasten op uw maat in voorraad.

Extra schoon met industriële wasmachines en drogers

U kent ongetwijfeld de commerciële en industriële wasmachines en droogkasten. De industriële wasmachines en droogkasten zijn gemaakt voor zeer intensief gebruik in grotere zaken. En dat laatste komt bij belading met badgoed zeker van pas. Daarenboven zijn er ook industriële wasmachines die speciaal ontworpen deurrubbers hebben die wasgoed met veel olie in verwerken. En met de aangepaste zepen heeft u de zekerheid dat uw was helemaal fris en proper bij de volgende klant terecht komt. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, hebben wij een oplossing die bij u past.

Waarom LDL Group?

LDL Group is huisleverancier bij veel wellnessen. Wij hebben dus ook de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te geven. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw machines in. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze.

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist wellness Vraag vrijblijvend uw offerte aan