Contacteer ons

De industriële wasmachine en droogkast voor uw hotel

De juiste professionele wasmachine zorgt voor perfecte was

In de hotelsector is perfectionisme belangrijk. Voor uw gasten wil u de beste ervaring. Elke dag streeft u ernaar om alles piekfijn in orde te brengen. Het linnen in uw hotel maakt een groot deel uit van die uitstraling. Denk aan tafellinnen, serviettes, beddenlinnen, handdoeken, enzovoort. Elke gast wil u laten verblijven in een hotelkamer die de frisheid en verzorgheid uitstraalt van gloednieuw, wit linnen. Aan tafel wil u geen sporen van eerdere gasten of vlekken op uw witte servietten. Ga voor het meest verfijnde resultaat met onze professionele wasmachines en drogers voor uw hotel.

Help, welke industriële wasmachine of droger sluit aan bij mijn noden ?

Het aanbod in industriële wasmachines en droogkasten is groot, de specificaties zijn verschillend en u heeft niet meteen een idee welk toestel het best aansluit op uw noden. Daarom zijn wij er. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, beschikken wij over de nodig kennis om u te informeren en adviseren. We houden van een persoonlijke aanpak, waarbij we in dialoog gaan om te achterhalen hoe uw hotel werkt en hoe we u het best kunnen adviseren.

Waarom LDL Group?

Wij bieden u het totaalpakket. We begeleiden u bij de keuze van uw industriële wasmachine en droogkast voor uw hotel. Onze technische dienst plant de levering en installatie van de industriële machines. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist hotel Vraag vrijblijvend uw offerte aan