Contacteer ons

Professioneel wassen en drogen: een meerwaarde in uw restaurant

Het voordeel van industrieel wassen en drogen

In uw restaurant wordt hard gewerkt. De klanten genieten van het eten in een verzorgde omgeving, uw personeel is steeds piekfijn verzorgd. De focus van uw zaak is het serveren van de klanten. Na een lange shift houdt u er vaak vuile was aan over. Veel vuile was, vaak met hardnekkige vlekken. Wij kunnen u voorzien van de meest professionele wasmachine.

Een industriële wasmachine en droger

Een industriële wasmachine kent een hogere zwiersnelheid. Dat betekent dat uw was een lagere restvochtigheid zal hebben en dus droger uit het wasmachine komt. De technologie die het industrieel toestel bevat zorgen voor efficiëntere was- en droogcycli. U bespaart op uw energie-, water- en zeepgebruik.

Waarom LDL Group?

Wij bieden u het totaalpakket. We begeleiden u bij de keuze van uw industriële wasmachine en droogkast voor uw restaurant. Onze technische dienst plant de levering en installatie van de professionele wasmachines. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze. Voor uw sector maakten we hierboven een selectie, naar onze mening de beste wasmachines en drogers voor uw sector. Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist restaurant Vraag vrijblijvend uw offerte aan