Contacteer ons

Slim én ecologisch wassen en drogen? Ontdek IPSO wasmachines en droogkasten!

Industriële wasmachines en drogers van IPSO zijn uitgerust met de beste technologieën om niet enkel veel, maar ook slim én zuinig te wassen en drogen. Dankzij de SmartWAVe en overdry prevention technologie zijn deze industriële wasmachines en droogkasten de perfecte aanwinst voor iedereen die tijd wil besparen én ervoor wil zorgen dat textiel langer meegaat.

Ontdek IPSO SmartWAVe

Energiezuinige industriële wasmachines

Met de toepassing SmartWAVe gebruikt de industriële wasmachine de optimale hoeveelheid water afhankelijk van het type wasgoed. Het waterverbruik van de professionele wasmachine wordt bepaald in functie van de absorptiegraad van het textiel.

Bespaar op uw water en energiefactuur

SmartWAVe past niet alleen het waterpeil in de wasmachine aan maar ook het niveau van het wasmiddel. Zo is het evenwicht tussen zeep en water altijd perfect voor de lading wasgoed en bekomt u de perfecte waskwaliteit. Hiermee kan er op jaarbasis 5% water en 25% elektriciteit bespaard worden.

Tot 4.500 gratis wasbeurten

De energiebesparende SmartWAVe technologie zorgt op 7 jaar tijd dat we 200.000 liter en 17.200 kWh besparen. Als we deze cijfers vertalen in aantal wasbeurten komt dit qua waterverbruik neer op 960 gratis wasbeurten en qua elektriciteitsverbruik tot 4.500 gratis wasbeurten.

IPSO OPTimum

IPSO's industriële droogkast met overdroogpreventie technologie

Wist u dat overdrogen van uw kledij ervoor zorgt dat deze minder lang meegaat? Met de overdroogpreventie technologie is dit verleden tijd. De OPTimum sturing van de IPSO droogkast zorgt ervoor dat overdrogen vermeden wordt omdat de droger automatisch stopt wanneer het vooraf ingesteld restvochtpercentage bereikt is.

Restvochtpercentage van de kledij

Het is belangrijk dat het textiel een laag restvochtpercentage behaalt in de professionele wasmachine alvorens in de droogkast te gaan. Het aanbod van onze professionele en industriële wasmachines beschikt standaard over een hoge zwiersnelheid en bijgevolg een laag restvochtpercentage. Hierdoor wordt er minder energie gebruikt voor het drogen van de was. Dit samen met de overdroogpreventie technologie zorgt ervoor dat uw was- en droogproces geoptimaliseerd wordt.

Boek de LDL wasaudit

Wast u veel, maar heeft u nog geen professionele wasmachine? Hoog tijd om onze wasaudit te boeken!

Boek nu vrijblijvend jouw wasaudit!

Wat is het verschil tussen een huishoudelijke wasmachine en een professionele wasmachine?