Contacteer ons

De referentie voor was-, droog- en strijkoplossingen sinds 1973

Bij LDL Equipment verkopen we niet zomaar producten, we bieden totaaloplossingen aan: van advies en studie tot en met de installatie en service achteraf. LDL Equipment maakt uw dagelijkse werk lichter.

Allround totaaloplossing

Met een enorm ruim aanbod van was- en droogmachines, strijk- en afwerkapparatuur en een eigen advies- en studiedienst, installatie- en serviceteam hebben we alles in huis om uw project van begin tot eind feilloos uit te voeren. We starten bij het advies over de juiste wasmachine(s), droogkast(en) en strijkmachine(s) voor uw toepassing. Dan komt onze studiedienst aan zet. Een volledige wasserette uittekenen en alle nodige aansluitingen berekenen? Dat nemen wij voor onze rekening. Daarna begint de installatie: elektrische aansluitingen, loodgieterij, verwarming …

Wist u trouwens dat LDL Equipment geregistreerd aannemer klasse 4 is? Nogmaals het bewijs dat we voor u alles kunnen regelen, zodat u zonder zorg kunt wassen en drogen. Ervaart u achteraf een probleem met uw wasmachine of droger? Bel ons, onze helpdeskmedewerkers zetten u direct weer op weg.

  • Adviesdienst
  • Studiedienst
  • Installatie- en serviceteam
  • Helpdesk

Vraag uw wasaudit aan

Benieuwd hoe wij uw werk kunnen verlichten? Laten we een afspraak plannen. Onze was-adviseurs komen langs om uw wasnoden tot in detail te bespreken.

Neem nu contact op!

Benieuwd hoe wij uw werk kunnen verlichten? Vraag nu uw wasaudit aan!