Contacteer ons

De wasknijpers in Kortrijk

De actie

Het was een ambitieus plan: 3000 wasknijpers verkopen in een goede twee weken. Verpakt in zakjes per zes, goed voor 500 zakjes in totaal. Al de medewerkers op de bureau en de verkopers op de baan kregen de opdracht om de zakjes te verkopen. Alleen als we er allemaal samen voor zouden gaan, was dit aantal haalbaar. Het personeel kreeg regelmatig een update via mail die hen op de hoogte bracht van de stand van zaken en die hen alsook moest aansporen om hun eigen verkoop te boosten. De grafiekjes met de verkoop tussen de collega's leek voor de nodige push te zorgen om vollebak te gaan voor de 500. Toch goed dat er enkele competitieve geesten aanwezig zijn...

De Warmste Week in Kortrijk

Op maandag 23/12 vertrokken we richting Kortrijk met onze cheque. Omringd door zoveel andere initiatieven, zijn we stiekem toch heel blij dat we op zo'n korte tijd onze deelname aan de warmste week konden verzekeren. Met onze actie en het goede doel dat we kozen, konden we bij Kirsten Lemaire van StuBru terecht (bekijk onze actievideo op de Facebookpagina van LDL Group!). Maar hoeveel bracht onze actie uiteindelijk op? Lees het hieronder!

De opbrengst

Bijzonder blij zijn we dat we maar liefst €1.500 mogen doneren aan DVC Heilig Hart in Deinze. Een som geld die zij bijzonder goed kunnen gebruiken, specifiek voor de aanleg van een speeltuin voor jongeren met een beperking. We sluiten onze actie dan ook met een bijzonder goed gevoel af. Bedankt aan DVC Heilig Hart voor de snelle communicatie en de attente emailtjes. Eveneens bedanken we graag De Kleine Drukker in Eeklo die op een zeer korte tijd onze bestelling kon afwerken en bovendien een schitterend resultaat kon leveren. Ten slotte verdient ook het hele LDL-team een oprechte "merci". Alleen dankzij hen konden we in Kortrijk met veel trots ons ingezamelde bedrag tentoonstellen. Wie weet staan we er volgende jaar terug!

MEER INFO?