In welke sector bent u actief?

IPSO wasmachine

Vertrouw op de wasspecialisten voor uw sector

Heeft u dagelijks een berg wasgoed? Dan is het tijd om na te denken over een professionele was- en droogoplossing. LDL Equipment, uw betrouwbare partner voor professionele was-, droog- en strijksystemen, kunt u hierin begeleiden. Zeker wanneer u elke dag wast, is het overwegen van een professionele wasmachine en droger een slimme zet. Deze machines zijn niet alleen sneller en duurzamer, maar bieden ook een lagere totale eigendomskosten dan modellen voor thuisgebruik.

Met onze uitgebreide ervaring in een breed scala aan sectoren, kunnen wij voor vrijwel elke branche een op maat gemaakte oplossing bieden. Of u nu dagelijks een of tien wassen draait, samen met u zoeken we naar de meest efficiënte oplossing. LDL Equipment is er voor u, met als missie het vergemakkelijken van uw dagelijkse wasroutine.

LDL Equipment voorziet jouw organisatie van de ideale apparatuur

Op onze website ontdekt u meer over de apparatuur die we aanbevelen voor verschillende sectoren en marktsegmenten. We hebben de sectoren opgedeeld in vijf hoofdcategorieën: horeca, gezondheidszorg, bedrijven, schoonmaakbedrijven en de overheid, elk met hun eigen subcategorieën. Kunt u uw sector niet meteen vinden? Of lijkt de voorgestelde wasmachine en/of droger te klein of juist te groot? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte wasoplossing die bij jou past.

Industriële wasmachine